Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. 

Tule tiimiin

Visuaalinen suunnittelija

Pelismo Oy tarjoaa suuren mainostoimiston nykyaikaiset palvelut ketterällä neljän hengen tiimillä. Viestien & Visioiden jatkuva kehittäminen alkoi vuonna 1992. Asiakkaamme ovat pieniä ja suuria omien alojensa huippuammattilaisia, maantieteellisesti välillä Keuruu – Milwaukee. Toimimme läheisessä yhteistyössä ja haluamme olla asiakkaan tulevaisuuden kumppani markkinoinnissa. Meidät tunnistaa positiivisesta tekemisen meiningistä.

Hannan iloisen perhetapahtuman johdosta etsimme nyt reipasta

Visuaalista suunnittelijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiysloman sijaisuus). Palveluidemme kasvava kysyntä  ja kasvaminen tiimiin mahdollistavat jatkon.

Tehtäviisi kuuluu monipuolinen graafinen ja visuaalinen suunnittelu eri käyttötarkoituksiin, painettuna että digitaalisesti. Ymmärrät myös millaista aineistoa yritysten www-sivuille ja some-kanaviin kannattaa tuottaa.

Adobe Creative Suite ja Mac OS – työkalut ovat sinulle tuttuja. Tiedät, että luovassa työssä on joskus ahdistaviakin aikatauluja, mutta niiden pitäminen on kunnia-asia. Työsi on itsenäistä ja oma-aloitteista. Olet oma-aloitteinen ja suoraan yhteydessä mahtaviin asiakkaisiimme –toki tiimi auttaa tarvittaessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 28.2.2019 mennessä osoitteeseen . Jos oikea intohimo kohtaa viestit & visiot, voit aloittaa työssä 1.6.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Ismo Mäkinen. Yhteystiedot: 0400 313 003 tai .

Hakuaika päättyy: 28/02/2019

Yhteyshenkilön nimi: Ismo Mäkinen
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero: 0400313003

Mainostoimisto Pelismo Oy | Multiantie 1, 42700 Keuruu | info(at)pelismo.fi