Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. 

Blogi

Elämä on täynnä positiivisia asioita, joista tulisi kiireiden ja murheidenkin keskellä muistaa iloita!

Usein meiltä kysyttyä, osa 1/2

Vaikka olemmekin melkoisen pieni toimija tässä markkinoinnin universumissa, on 25 vuoden matkalla tullut eteen monia kiperiäkin kysymyksiä.

Kysymys: Mistä koulusta valmistutaan pelismolaiseksi?

Onhan hieno kysymys, vaikea vastaus!

Vastaus: Työmme on todella monipuolista, emmekä ole vielä löytäneet opinahjoa tälle markkinoinnin alalle. Itse olen tehnyt alan töitä yrittäjänä 29 vuotta ja edelleen jokainen päivä tuo jotain uutta. Ehdottomasti tärkeintä on reipas, avoin asenne oppimiseen lisättynä terveellä, positiivisella uteliaisuudella uusiin asioihin. Ilman joustoa ei ole Pelismoa!

On helppoa listata ohjelmat tai järjestelmät, joilla teemme työtä. Mutta, jos emme osaa ideoida uusia, yllättäviäkin, näkökulmia mainoksiin, videoihin tahi nettisivuille…työkalut on turhia ja me olemme tavallisia toimistotyöntekijöitä.

Kysymys: No onkos Pelismolla ollut hiljaista?

Perin omituinen, hätkähdyttävä kysymys, joka toistuu aina silloin tällöin.

Vastaus: Öisin emme työskentele, silloin on todella hiljaista. Vuonna 2006 tammikuun ensimmäinen viikko oli hiljainen.

Olemme pieni ja ketterä palveluyritys. Meillä on todella kattava, nykyaikainen valikoima ratkaisuja markkinointiviestinnän digitaalisiin ja painettuihin mahdollisuuksiin, mutta tärkein voimavaramme on TEAM PELISMO: Hanna, Ismo, Juha-Matti ja Klasu. Haluamme olla jokainen päivä parempia työssämme kuin olimme eilen.

Ja meillähän myös asiakkaat kuuluvat tiimiin. Olemme usein auttaneet kumppaneitamme todellisessa pulassa ja pidämme heihin jatkuvasti yhteyttä. Upeinta onkin aloittaa puhelu tai palaveri lauseella: ”Tämä voi olla todellakin puutaheinää, mutta miten olisi tällainen idea…” Emme siis ole hiljaisia!

Kysymys: Miksi asiakkaat luottavat Pelismoon?

Häkellyttävä tämäkin kysymys on, mutta vastaus tulee sydämestä. Kokemuksella.

Vastaus: Luottamus on kaikkein ylin arvo Pelismossa. Me luotamme asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihimme. Meidän tiimi luottaa toisiinsa. Teemme työt aina sovitussa aikataulussa valmiiksi saakka ja haluamme yllättää asiakkaan positiivisesti. Näistä muodostuu mahdollisuus siihen, että asiakas luottaa meihin.

Luottamus ei ole itsestään selvä asia ja se ansaitaan joka päivä. On toki upeaa, että Pelismolla on kumppanuuksia, joiden juuret ovat alkaneet kasvamaan vuodesta 1992 alkaen. Ja yli 10-vuotisia polkuja on useita. Intohimomme on siis olla luottamuksen arvoinen.

Kysymys: Mikä on varmaa Pelismolla?

Vastaus: kehitys, muutos, ahkera yrittäminen ja uusien ideoiden keksiminen asiakkaidemme parhaaksi.

 

Olemme muuttamassa uusiin toimitiloihin.

Palvelemme 18.4.2017 osoitteessa Multiantie 1, Keuruu (POP Pankin talo). Avointen ovien päivä myöhemmin, seuraa Viestiä & Visiota!

Mainostoimisto Pelismo Oy | Multiantie 1, 42700 Keuruu | info(at)pelismo.fi